Om oss

Vi er en entreprenør som driver i bygg- og eiendomsbransjen, hvor vi designer boliger og fritidsboliger for egne prosjekter og kundeprosjekter. Vi leverer alt fra råbygg til 100 % nøkkelferdige bygg, se mere om dette under våre tjenester. Vi ønsker å være innovativ og dette gjenspeiler seg i hvordan vi utvikler de prosjektene vi tar hånd om. Vi tilbyr også arkitekttjenester av meget høy klasse til en fornuftig pris, og vi samarbeider med arkitekter både i Norge og utlandet.

Bedriften har to eiere, Håvard Sigvaldsen og Nils Steinar Mortensen som begge arbeider i bedriften som henholdsvis daglig leder og byggeleder.

Vårt forretningsområde skal være leveranser av bygg, utvikling av eiendom og deltakelse i andre byggeprosjekter. Vi leverer også et fullt spekter av arkitekttjenester gjennom samarbeidende arkitekter av meget høy kvalitet. 

Hvordan ble vi til?

Bedriften ble stiftet i mars 2016 på bakgrunn av at de to eierne ønsket å slå sammen kompetanse og økonomiske midler for å stå bedre rustet med tanke på gjennomføring av byggeprosjekter både i egen regi men også for andre private- og bedriftskunder.